Khamis, 25 Julai 2013

Warna Tahun Ini

assalamualaikum wbt...

hehehehhe...

aku memule aritu sebelum beli kain utk wat baju raya...aku nk sgt wrna emerald green...sebab???
dah tentu2 aku rase aku amat gojes bile memakainyer...amat okey...tak boleh blah...
sudahnyer end up dgn dengan warna royal blue @ electric blue...

aku berjangkit kat emerald green ni sbb tgk maria elena kawen aritu..memakai baju sanding kaler ijau tu...
so i is macam...alamak...canteknyer kaler ni.....!!!
so...sejak dari itu...mmg asyik la pandang kaler emerald green je kojenyer...sikit2 emerald..sikit2 emerald...pstu tetibe confuse dgn kaler turqoise...hik  hik hik

sumpah memang cantek...walau pon mak ni tak putih nak...tp mak teringin jugekkkkk nk makai kaler2 seghuper gitu...nk tunggu putih...mana mungkin pulak kan....
jadi...walau pon tidak la putih....mari perasan putih....hahahahahah....
nanti inshaa Allah...kalau ade rezeki...nk cari jugak kot..tpi untuk sekarang...baju kerja dah ade yg emerald green...

  wat baju raye cmni...ade brannn???? mau mak aku tak bagi balik umah lagi dah pastu...



suke cutting dier...mcm comel2 je kalau pakai....nak boleh???


biasanya...aku tak ada pulak special favourite color...yang mane aku rase cantek...aku pakai je color tu... bukan la tak ada langsung signature color aku...ade...is purple...tak kisah la purple muda ke..purple gelap ke...purple tone mcm mne pon...aku tetap suka...

tetibe aritu..masa anta baju nk jahit kat kakak..kakak ckp cam neh..
"ko tak penah pakai baju straight merah kan cik??"
so aku pon...
"a ah...takpelah...inshaa Allah nanti "
kauuu....merah tuuu...dalam wardrobe seingat aku, ade 2 pasang baju je yang kaler merah...
lain sume mix...paling byk...biru purple kot...campur campur la...

dan aku rasa aku tak sesuai dgn kaler cream...pada aku la...ke sebab aku mmg tak suke???
ermm..ye la tu kot kan...orang kalau dah suka, akan nampak la signature color die tu...
kadang tu..lets say..girl..most suke pink kan...so semua la nak pink...hatta phone casing pon pink kan...

aaaa....aku tak mcm tu...kaler aku banyak...cumenyer...kalau awl tahun tu aku dh pegang kaler tu...mmg sampai ujung tahun la aku akan beli kaler tu...tak kesah la beli ape pon...at least sikit2 pon ade...
sampai kan BFF aku ckp...
"ko kalau warna ni..semua pon ko ckp cantek..."

hahahahahahah....

SuperElle : ............

5 ulasan:

Ummu Amar berkata...

dik..ko pakai apa pun cantik..:)

SoSoMe berkata...

Thank u kak.....:) miss u....

SoSoMe berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
sofie khairul berkata...

akak patut cakap camni...dik..ko ni takde warna lain ke...kalau dah suke satu warna tu..sungguh sampai pencil case ade warna tu pun ko memang sanggup beli kan...haih...

SoSoMe berkata...

hahahahhah.....nk tgk aku pakai kaler lain...kne tgu tahun dpn....