Rabu, 25 September 2013

muke kepek nk pakai shawl

Assalamualaikum w.b.t

hehehe...

lame jugak la kan tak berupdate
tu psl tkde sape nak berkunjung kan

ok, aku ni balik2 cite pon mcm takde cite sgt
sebab idea pon tarak mari
so arini aku sesaje la nk ikut fesyen semasa dgn membuat sedikit ulasan (lahh sangat)

so sekarang ni ramai yang nak merasa pakai shawl kan
aku la tu!!
haahha...hokey hokey...entry ni sebenarnye macam perintah bela diri aku sendiri la
sebab aku penah pakai shawl g ofis dulu......lama dah la...


tapi tapi tapiiiiiiiiiiiiiiiii........



tapi ade la org ckp

 "kenape kepek???"


so i was mencik..!! mencik..!! mencik...!! taw.....(gitew......kaedahnya)
bukan nak bajet2 lawa ke ape...(tak bajet...perasan jew...huhuhu)
bukan jugak nk suruh orang puji
basically...pakai saje2...mmg saje2...
sebab bukan baru sekali tu je aku pakai shawl
klu kuar memane..aku sambar je la shawl tu...lilit kaedah mencekik tu..then aku dh ready 

masa tu shawl ni mcm biase2 je la..
halfmoon ke..full moon ke...memang tak kuar lg pon

so lepas pada org ckp aku kepek tu..
aku tak pakai dah la ke ofis
aku pakai pon masa aku outing je
tu pon jarang la jugak
(sebab kau dah terpengaruh dgn cakap orang tu yang kata muke ko kepek kannnnnnn)

so sekarang bile aku terfikir fikir terkebil kebil
takkan la nak tunggu muke ko runcing tirus hidung mancung baru nak boleh pakai shawl kan
iyer la...kejadian kite ni Allah dah tentukan kan
takkan nk tukar2...(sangat tak baik ok!)
gile kejam koooo...
shawl dah la cantik cantik
sanggop ko lepaskan peluang untuk memilikinya????
eceh wah...hahah!!

sekarang ni...macam macam cara kan tak nak bagi kepek.....
contohnye pakai la inner...
inner yang ade awning tu ke..
haaa....baru la ngam kan...
tapi aku skrg pakai shawl pon mls nk inner awning bagai
lagi senang ko nak lilit gitu je.....kannnnn

alahhh...lagi pon...yang nk ckp aku sorang je kepek tu  nape nyer
ramai lagi je kot yang lgi kepek dari aku (gile keji statement.....)

bukan....
maksud aku...terpulang la kat orang tu
die nak kepek ke ape ke kan...
biar laaa
die pon nak melawa gak....(aku la tu!)
kalau kau rase tak nk nampak kepek...
ko tak yah la berangan nk pakai kan...
bukan ape...kadang tu aku saje racun kwn aku..

" jom la beli shawl...."

so kawan aku akan cakap..."tak nak aahh..nanti kepek muke aku.."

kemain meracun sebab tak nak sorang2 nampak kepek kan...
hahahahahahahah



since aku  ni suke sangat berangan jadi vogue...
aku pakai la..kepek tak kepek...gasakkkkkk
kannnn.....



hehehhehe...dah la jom...layan pics....

mr Rayyan....

lain kali....jgn lipat kaki suar tu  nakkkk....

best je tengok nyer kan...

pose tanpa disuruh2



 ahkak, anak buah a.k.a nabil zikry dan khayra amrina..jgn tanye mane rayyan...busy sgt tgk kekure



saje nak poyo

close up...nak naikkan mood perasan tu...

suke shawl ni... ;)




kepek jugak rupenyer kan...? gemuk pon ye... biar laaa biar laaaa...huhuhu









2 ulasan:

sofie khairul berkata...

agak laaa..hahaha

SoSoMe berkata...

Hahahahhahah..nti aku pakai inner magic..sila beli... ;p