Rabu, 18 September 2013

boleh ke jadi pengacara kalau camni??

Assalamualaikum w.b.t





saje kan mengade snap pic cam gini...

ulasan untuk gambar

1. buang eye bags ko tu
2. betulkan gigi (kene ke?)
3. kuatkan semangat
4. rajinkan wat research n g audition
5. percaya la kt diri sendri



hahahaahahhaahah

tak boleh  blah pnyer tajuk kan..???
sebenarnyer dulu penah la menanam cita2 nak muncul di kaca tv
bukan nk selebetriti sgt pon
saje je..

aku penah emel kat one of pengacara wanita hari ini..semata2 tanya mcm mane nak jadi pengacara
die replied uols...
hahhahahaahha

die suh send je resume n sijil2...
tapi smpi  kesudah aku tak penah buat
mcm mane nk buatnyer
ade je yang aku fikir mcm..ishh bulih ke
ishhh...cukup cantek ke nak muncul
eh...gigi aku tak cantek...
nanti klu nmpk gemuks kt tv acaner????

hahahahaahhha

so...aku jugak la yang mematahkan cita2 aku tu ha.....
huhuhuhhuhuuu


2 ulasan:

Ummu Amar berkata...

bleh je dik!lepas tu aku bukak fan club ko heheheheh

SoSoMe berkata...

hahahahahah...fan club la sgt kan.....