Rabu, 26 Disember 2012

u totally deserve it

Assalamualaikum wbt...

to my closest friend ever (safiah, shasya, shima)<-----semua pon 'S' ek...ok..aku refer u girls as 'S3"
this post is not dedicated to u girls...

ok...sebenarnye kan aku dh langsung tak teringat,langsung tak peduli, langsung dh tak amik kesah, langsung tak amik tau, langsung tak nak amik tau pon, langsung lantak la kamu kesitu...

yup...aku tau u always keeping ur eyes on me..stalking fb aku...ke tak? ke aku je yg  perasan? tak jugak ek?
dah tu??

ade part yg aku ingt...bkn ingt sgt2 pon...ingt gitu2 je...kose la kan..buang masa...

"awk kawan terbaik yg saya ada"

fine, mmg aku kwn baik kau...tapi kau BUKAN kawan baik aku after what u have done ok!

hello...kalau kawan..takkan la kamu sanggop buat cmtu..bile aku find out, ko tak mengaku...hohoho

heyy..come on la...kamu sebuk puji2 aku, kate aku baik sgt, lemah lembut (yg ni msti my beloved S3 kasi gelak same aku), penyabar....ye..ckup sabar la dgn perangai kamu....huhuhu

kamu ckp org lain tak fhm kamu tpi aku fhm...part mane  pon aku tidak le ketahuan.. pelik jugak kan. ke kamu ckp begitu sbb just nak jaga hati aku?? tak pyh nk jga hati sangat... tak best tau tak tak best?

kpd kamu, aku tak pernah buang kamu..tapi kamu yg buang aku...
sounds so damn....dan skrg kamu mcm nk pujuk aku...tu sbb kamu cari aku...
cari tak cari sgt la but u start the conversation kan? 

dan skrg....aku nyahkan kamu dari hidup aku...
ok...daaaaaaa


SuperElle : suke sgt tgk video Maria Elena kawen...sweet...suara die comellll.....

2 ulasan:

IrdinaZareef berkata...

lemah lembut tu...huuu...rugi tak kwn ngan ella..

misskandorian berkata...

hohohohoo....syadap u...!! :P